Home

PostHeaderIcon Laatste nieuws

PostHeaderIcon Musical groep 7 en 8

De kinderen van groep 7/8 hebben vanavond EINDELIJK hun musical mogen laten zien.
Na weken oefenen, oefenen en nog eens oefenen was het dan eindelijk zover.
Vanmorgen waren ze al helemaal klaar voor 'de generale' waar de kinderen van groep 1 t/m 6 waren uitgenodigd.
Vanavond mochten ze dan ECHT hun stuk laten zien voor alle familie en andere genodigden.
De kinderen speelden de musical 'Voor kids gaat de zon op' een musical gemaakt door Warchild.
De kinderen kwamen in een heus computerspel, over de oorlogterecht.
Vinden ze een manier om terug in de echte wereld te komen? En overleven ze de 'oorlog'?
De kinderen hebben fantastisch goed hun best gedaan!

Hier kunt u de foto's vinden die de papa van Arwen maakte.

 

PostHeaderIcon EHBO groep 7-8

 Hopelijk zijn niet te veel ouders geschrokken van hoe de kinderen thuis kwamen afgelopen week. Compleet met pleisters en verband kwamen ze naar huis...Het was maar een oefening! Groep 7-8 had een gastles van mevrouw Ineke de Vos zij heeft de kinderen, samen met Colinda (mama van Tessa), een les EHBO gegeven. Dit was erg interessant!  Zelfs een aantal kleuters vond dit interessant...zij lieten de juf de volgende dag schrikken door ook ingepakt naar school te komen!

De foto's van de gastles kunt u hier terug zien. 
 

PostHeaderIcon Kleuterschoolreis 2016

Vandaag was het zover.... de kleuters gingen op schoolreis! We zijn samen met 3 andere scholen van Stichting SOM naar de speeltuin in Nieuwdorp geweest. Dit was best een beetje spannend. Eerst wachten in de klas op de bus en daarna de reis er naartoe.
Toen we in de speeltuin aankwamen hebben we heerlijk gespeeld. Daarna even kort gegeten en gedronken... er moest natuurlijk gespeeld worden! 
Tussen de middag werd het erg donker en hadden we hier en daar een flits. Na het eten zijn we daarom met alle kinderen maar gaan wachten totdat deze bui over was. We hebben in de tussentijd liedjes gezongen en lekker een ijsje gegeten. Toen we dachten dat het niet meer op zou houden met regenen... kwam gelukkig het zonnetje nog even. We konden gelukkig nog even lekker terug naar buiten voordat we naar huis gingen. Ondanks de regen hebben we en geslaagde dag gehad!

U kunt de foto's van onze schoolreis hier terug zien.

 

PostHeaderIcon Doorschuifmiddag groep 1 en 8

Gisteren mochten alle kinderen een kijkje nemen in hun nieuwe groep.
Groep 8 mocht een middag terug naar de kleuters. Ze hebben de kleuters geholpen met zandkastelen bouwen, krabben zoeken, schrijven in het zand en allerlei tikspelletjes. Wat een gezellige middag iedereen heeft genoten!

Klik hier voor de foto's
 

PostHeaderIcon Voorstelling kleuters

De kleuters kregen vanmorgen 'Koninklijk bezoek'. We werden de klas uit gestuurd door mevrouw Tineke die ons lokaal kwam poetsen. In de speelzaal zat lakei Johannes op ons te wachten. Hij zocht een voor de koning van Trovania een koningin. Juf Lindi en Juf Ellen leken in eerste instantie goede kandidaten. Maar de toekomstige koningin moest wel een toets afleggen, zij moest enkele liedjes op verschillende manieren zingen: langzaam, snel, hoog en laag. Tijdens de toets bleek dat Tineke de schoonmaakster dit beter kon dan juffen. Wij waren getuigen van het huwelijksaanzoek en hebben heel wat mee gezongen en gedanst! We hebben genoten!

Hier kunt u de foto's vinden