groep 1 2

Dit is groep 1-2.
Een groep die gedurende het schooljaar steeds groter wordt, omdat er nieuwe vierjarigen instromen. In groep 1-2 wordt thematisch gewerkt, dit wil zeggen dat er een thema centraal staan en de lessen rondom dit thema worden aangeboden.

In groep 1-2 vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We leren van en met elkaar. De oudere kinderen helpen de jongere kinderen, zodat zij steeds zelfstandiger worden.

Praktische informatie:

  • Gymnastiek & Zwemmen

Op vrijdag gymmen wij in de grote gymzaal. Hiervoor nemen de kinderen gymkleding en gymschoenen mee naar school. De tas met hierin de gymkleding mag aan de kapstok op school blijven.

  • Pauze

De kinderen hebben twee keer per dag een pauzemoment. Om 10.15 - 10.30 en van 12.00 tot 12.15. Het eten en drinken voor deze pauzemomenten blijft in de tas aan de kapstok. Voor de pauzehap hanteren wij op, woensdag, donderdag en vrijdag een gezonddag.

  • Verjaardag

Is uw kind jarig? Vier dit gezellig met ons mee! U kunt de verjaardag van uw kind meevieren in de klas. U maakt samen met de leerkracht een afspraak wanneer u wilt komen trakteren.