groep 1 2 3

Dit is groep 1-2-3. Een groep die gedurende het schooljaar steeds groter wordt, omdat er nieuwe vierjarigen instromen. Doordat groep 3 gecombineerd is met de kleuters kunnen we een natuurlijke overgang realiseren. Kinderen in groep 3 blijven nog wat spelend leren en kleuters die daar aan toe zijn hebben de mogelijkheid om bij activiteiten van groep 3 aan te sluiten. Er wordt in onze groep thematisch gewerkt, dit wil zeggen dat er een thema centraal staan en de lessen rondom dit thema worden aangeboden.

Praktische informatie:

  • Gymnastiek & Zwemmen

Op dinsdag en vrijdag gymmen wij in de grote gymzaal. Hiervoor nemen de kinderen gymkleding en gymschoenen mee naar school. De tas met hierin de gymkleding mag aan de kapstok op school blijven.

Op de woensdagen in de even weken gaat groep 3 naar het zwembad voor het schoolzwemmen. Groep 1-2 blijft dat op school bij de leerkracht.

  • Pauze

De kinderen hebben twee keer per dag een pauzemoment. Om 10.15 - 10.30 en van 12.00 tot 12.15. Het eten en drinken voor dit eerste pauzemoment mag in de klas in een bak worden gelegd. Het eten voor de middag blijft in de tas aan de kapstok. Voor de pauzehap hanteren wij op, donderdag en vrijdag een gezonddag.

  • Verjaardag

Is uw kind jarig? Vier dit gezellig met ons mee! U kunt de verjaardag van uw kind meevieren in de klas. U maakt samen met de leerkracht een afspraak wanneer u wilt komen trakteren.

kruismindelenplus