groep 4 5

Welkom in groep 4-5. Een leergierige groep, waarbij gezelligheid en hard werken hoog aan het lijstje staan. We leren dat verschillend zijn niet erg is en we leren hoe we met deze verschillen omgaan.

In de ochtend staan de lees-, reken- en spellingvakken centraal. Ook is er ruimte voor beweging tussendoor d.m.v. energizers.

In zowel groep 4 als groep 5 werken de kinderen aan hun eigen leerdoelen op hun eigen tablet. De kinderen zien hun eigen groei en weten waar ze nog mee kunnen oefenen of waar ze nog extra hulp bij nodig hebben.

In de middag werken we groepsdoorbrekend aan de wereldoriëntatie- en creatieve vakken. Dit doen we door workshops, waar we ons zelf voor in kunnen schrijven.

Praktische informatie:

  • Gymnastiek

Wij gymmen op dinsdag en vrijdag. Om de week gaat groep 4 op woensdag zwemmen met juf Steffanie. Groep 5 blijft dan in de klas bij juf Manon.  

  • Huiswerk

Iedere week krijgen de kinderen de woordenlijsten van de taaltoets mee naar huis. Uit deze lijst kiezen zij 7 woorden (groep 4 kiest er 5) waar ze een zin mee vormen. Uiterlijk de volgende maandag nemen zij dit mee naar school.

kruismindelenplus